Cart empty
Bota ne 2020 Cirpala Nicolae Albanian Lexoni në, tabletë, telefon, iPhone, iPad, Android, Kindle

Bota ne 2020 Albanian

Argetim dhe histori frymezuese per te rinj nga te gjitha moshat!
Mireseerdhet ne boten fantastike te 2020. Histori fantastike rreth botes se 2020.
Sales price $4.00
Description

Argetim dhe histori frymezuese per te rinj nga te gjitha moshat!
Mireseerdhet ne boten fantastike te 2020. Histori fantastike rreth botes se 2020.
 Miresevini ne boten fantastike te 2020. Thjesht imagjinoni nje bote paqesore te 2020.
Ne 2020, nuk ka kufij me ne bote. Njerezit udhetojne lirshem ne cdo shtet qe deshirojne. Jane te lire te bejne biznes ne cdo pjese te botes duke zhvilluar potencialin e tyre per mireqenien e njerezimit. Me ne fund, pas kaq shume kohesh njerezit do te mund te citojne fjalet e Sokratit “Une jam Qytetar I Botes dhe kombesia ime eshte dashamiresia”.
Te gjitha shtetet ndalojne se prodhuari dhe tregetuari armed he fillojne te investojne per paqen dhe mireqenien e njerezimit.
Jeta eshte aq transparente sa qe askush nuk mund te fshehe ne vetvete te keqen sic ka qene me heret. Keshtu qe, njerezit udhehiqen nga ndergjegjja e tyre dhe jetojne nje jete te mire. Komuniteti global themelohet aq mire sa ska me nevoje per kufij ndares.
Per me shume...

Purchase at Amazon  https://www.amazon.com/dp/B01MV46R20/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486585627&sr=8-1&keywords=THE+WORLD+in+2020 

Life and Business consulting online